top of page
fysiikkavalmennus fysiikka yksityistunnit jalkapallo jooga kehonhuolto

Fusella fyysinen harjoittelu on keskittynyt huoltavien-, sekä kehittävien harjoitteiden ympärille. Huoltava harjoittelu perustuu liikkuvuuden eri osa-alueisiin hyödyntäen monipuolisesti erilaisia liikkuvuutta lisääviä tekniikoita, sekä välineitä. 

Kehittävä harjoittelu keskittyy kesto-, maksimi-, ja nopeusvoimaan riippuen yksilöiden ja ryhmien tarpeesta. Harjoittelussa käytetään paljon plyometrisiä harjoitteita, jotka pyrkivät kehittämään pelaajien hermotuksellisia ominaisuuksia. Jokainen tehty harjoite rakennetaan siten, että niistä on apua jalkapallossa. Meillä valmentajat ovat erikoistuneet kukin omille osa-alueilleen ja ovat niissä alansa ammattilaisia, jotka osaavat ohjeistaa ja opettaa tekniikat oikeaoppisesti.

fysiikkatreenit

Tuntikuvaukset

Alta löydät kuvaukset toiminnallisen valmennuksen tunneistamme, tällä hetkellä meiltä löytyy ryhmätunneista vain FUSE-koordinaatio ja liikkuvuus sekä futarin fysiikkavalmennus, mutta muut tunnit ovat varattavissa yksityistunteina yksilöille tai ryhmille!

FUtarin fysiikkatreeni

Kehittävä harjoittelu -tunti auttaa urheilijoita  kehittämään voimaa, kestävyyttä, nopeutta ja ketteryyttä. Mukaasi tarvitset sisälenkkarit ja juomapullon.

FUSE Koordinaatio

Fuse koordinaatio tunnilla kehitetään monipuolisesti motorisia taitoja, koordinaatiota, liikkuvuutta sekä ketteryyttä. Tunnilla tehtävillä harjoitteilla edistyt myös urheiluyläkoulun pääsykokeissa testattavissa ominaisuuksissa.

FUSE HUOLTAVA

Huoltavan tunnin tavoitteena on kehittää kehon liikkuvuutta, rentouttaa lihaksia ja vähentää lihasjännitystä sekä ehkäistä vammoja ja parantaa suorituskykyä. Mukaasi tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet, et tarvitse sisäkenkiä.

urheilijan  jooga

Urheilijan jooga on tunti, joka on suunniteltu erityisesti urheilijoille ja jalkapalloilijoille. Tunnilla käytetään erilaisia joogan asentoja ja hengitysharjoituksia, jotka auttavat kehon palautumisessa, liikkuvuuden lisäämisessä, kehonhallinnan kehittämisessä ja stressin lievittämisessä.

Miten yhdistän fysiikkatreenit muihin harjoitteisiin?

Löydät valikoimasta erilaisia fysiikkatreenejä. Voimaa ja ketteryyttä, nopeutta ja kestävyyttä kehittäviä tunteja voit valita sille päivälle kun sinulla ei ole omia jalkapalloharjoituksia.

Fysiikkavalmennus on räätälöity niin, ettei se vaikuta seurassa tehtävään harjoitteluun vaan on hyvä lisä omien seuraharjoitusten tueksi.Valikoimassamme on myös palauttavia harjoituksia kuten liikkuvuutta ja kehonhuoltoa, näitä harjotteita voit valita palautumispäivillesi tai esimerkiksi pelipäivän päätteeksi.

bottom of page