top of page
USEIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Alta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta alta omaan kysymykseesi niin otathan rohkeasti yhteyttä meihin info@fusetraining.fi

kuka saa tulla fuselle?

Fuselle ovat kaikki futarit tervetulleita. Riippumatta joukkueesta, sukupuolesta tai taitotasosta. Ainoa vaatimus on kahdeksan vuoden ikä. Tuntimme ovat jaettu eri ikäryhmiin, löydät oman ryhmäsi lukujärjestyksestä.

Miksi taitoharjoituksiin vaaditaan Turf -kengät?

Tilassa käytettävä tekonurmi ei kestä luonnonnurmelle tarkoitettuja kenkiä. 

mitkä maksuvälineet fuselle käy?

Meillä voit maksaa paikanpäällä kortilla tai etukäteen verkossa yleisimmillä verkkomaksutavoilla sekä laskulla osamaksulla. 

Maksuvälineenä käy liikuntaeduista myös Smartum, Epassi ja Edenred. Lähetä kuitti maksusta info@fusetraining.fi. Muistathan että liikuntaedulla voi maksaa omia harjoituksia.

miten aikataulutan seuraharjoitukset fusen valmennuksien kanssa?

Fuse taitoharjoitukset voit tehdä vaikka samana päivänä treenien kanssa. Fysiikatreenit eivät sotke seurassa tehtävää harjoittelua vaan sopivat oheistreeniksi. 

miten löydän fuselle?

Kun saavut Elimäentie 20 eteen, suuntaa sisäpihalle porttikongista. Oikealla puolellasi pitäisi nyt näkyä lastauslaituri. Ohita se, ja kulje ramppia ylös. Ylhäällä käännös oikealle ja B talon lasiovesta sisään. Nyt ei muuta kun rappusia yksi kerros ylöspäin, metalliovesta sisään, suunta oikealla ja olet perillä.

Miten maksan tuntini?

Voit varata paikan tunnille vaivattomasti varaussivultamme. Voit ostaa samalla itsellesi sarjakortin tai kertakäynnin. Voit myös tulla paikan päälle Fuselle ja maksaa meillä.

Miksi palvelut ovat eri hintaisia?

Yrityksemme arvoihin kuuluu saatavuus, joten teemme kaikkemme pitääksemme hinnat alhaisina. Olemme hinnoitelleet palvelut sen mukaan kuinka monta valmentajaa on pelaajaa kohti. 

bottom of page