top of page

tarinamme

Sitä sanotaan, että parhaat ideat saavat alkunsa, kun ihminen yrittää etsiä ratkaisua omaan ongelmaansa sitä kuitenkaan löytämättä. Näin kävi myös Fusen kohdalla. 

 

Emmiina, intohimoinen sarjayrittäjä ja fudisäiti etsi kuumeisesti omalle lapselleen harjoituspaikkaa, jossa hän voisi kehittyä pelaajana seuran tarjoamien harjoitusmahdollisuuksien lisäksi. Tämä osoittautui kuitenkin mahdottomaksi  tehtäväksi. 


Emmiina otti asian puheeksi ystävänsä Isabellan kanssa, jolla hän tiesi olevan kokemusta jalkapallomaailmasta. Isabella vahvisti Emmiinan ajatuksen siitä, että tämän kaltaiselle palvelulle Suomessa olisi kysyntää. Hetken asiaa pohdittuaan nämä kaksi naista päättivät laittaa rattaat pyörimään. Isabella kääntyi luonnollisesti idean kanssa heti oman perheensä puoleen, sillä alan osaamista löytyi niinkin läheltä, kuin oman lapsuuden kodin katon alta. Näin kuvioihin astuivat mukaan Joonas ja Mika. Yhdessä ideaa lähdettiin visioimaan ja jo kuukauden kuluttua oli vuokrasopimus Vallilaan allekirjoitettu ja remontti sai alkaa. 

 

Fusen missiona on ensimmäisistä keskusteluista asti ollut tarjota ympäristö, jossa jokainen voi tasostaan riippumatta treenata ja tavoitella omia unelmiaan jalkapalloilijana. Meidän tunneille ovat kaikki yli 8 -vuotiaat tervetulleita taitotasoon tai ikään katsomatta. Fuse on yhteisö ja perhe, jossa pelaajia kannustetaan ja tuetaan. 

fusen valmentajt

bottom of page